Lees hier verder over de rondvaart en acties ->

Rondvaart Leiden

Leiden is een ideale stad voor rondvaarten. Er zijn veel grachten en veel bezienswaardigheden liggen ook aan het water. Denk maar eens aan museum Volkenkunde, Hortus botanicus en het rijksmuseum van Oudheden. Ook een aantal winkels en verschillende terrasjes zijn dichtbij het water. Lees hieronder meer over een rondvaart Leiden. Veel plezier met het maken van de tocht.

 

[maxbutton id=”2″ ]

 

Een rondvaart in Leiden

  • Bij de Leidse Rederij, betaal je per boot en niet per persoon. Aan boord van het schip zijn ook een schipper en een gids, zodat je heerlijk achteruit kunt leunen en genieten van de binnenstad van Leiden. Andere rederijen waar je een boot kunt huren zijn: Rederij Rembrandt, Rederij oude Rijn, Schuitje Vaart en Leiden Water Tours.
  • Bij Bootjes en Broodjes Leiden, kun je genieten van een boottocht van 50 tot 55 minuten. De schipper is ook de gids en kent de prachtigste verhalen over deze bijzondere stad.
  • Wat wil je beleven in Leiden en wie is gezelschap? Dat is heel belangrijk om te bedenken wat voor je een rondvaart gaat doen. Er zijn verschillende huwelijksvaarten, maar ook andere arrangementen voor als je wat leuks te vieren hebt. Boten kunnen op verzoek versierd worden. Ook kun je een arrangement boeken met bijvoorbeeld champagne aan boord.
  • Een rondvaart met een hapje en een drankje is voor veel gelegenheden een echte aanrader. Zo kun je kiezen voor een borrel, een high tea, diverse hapjes of een lunch. Of wat dacht van tapas aan boord? Je kunt ook de rondvaart combineren met een bezoekje aan een bepaald restaurant.
  • Wil je nog meer van Leiden zien? Combineer een rondvaart in Leiden dan met een interessante bezienswaardigheid. En vraag hiernaar bij de rederij van jou keuze. Sommige rederijen combineren een rondvaart met een leuke workshop. Bijvoorbeeld de Leidse “dronkenmanspraat” wandeling, heel Leiden bakt of een chocolade bonbon workshop. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Boottocht Leiden maken?

Wil je een boottocht door Leiden gaan maken? Neem dan contact op met één van de bedrijven en geniet van de mooie tocht. Bekijk ook alle mogelijkheden. Een ontzettend leuk dagje uit is het om door Leiden te gaan varen.

Linktips:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *