Lees hier verder over de rondvaart en acties ->

Salonboot

Op zoek naar iets om te doen met een hoop vrienden of met collega’s?
Ben je op zoek naar een activiteit om te doen met een hoop vrienden of met je collega’s? Maar wil je wel eens iets anders doen? Dan is een rondvaart in een salonboot misschien wel iets voor jou! Lees hieronder gerust even verder. Wil je direct een mooie boot reserveren dan kan je contact opnemen met de specialist, bijvoorbeeld om naar de website te gaan en de mogelijkheden te bekijken. Veel plezier met het maken van de boottocht.

 

[maxbutton id=”1″ ]

 

Salonboot.

Waarom kiezen voor een rondvaart in een salonboot?
Maar waarom zou je nu kiezen voor een rondvaart in een salonboot, behalve het feit dat het eens iets anders is? Lees hieronder even verder voor enkele redenen hiervoor:

  • Om te genieten van het uitzicht van zowel de boot zelf als voor de omgeving waar je zal varen met de salonboot
  • Om te genieten van het gezelschap van de anderen met eventueel een diner of lunch erbij
  • Je kan iets drinken, je hoeft niet te denken aan het feit dat je nog moet rijden. Je kan je volledig ontspannen hierbij.
  • Enzovoort.

Prijzen van de rondvaart in een salonboot?

Een vaste prijs geven is heel moeilijk, maar om een voorbeeld te geven van de prijs van een salonboot, wanneer je een salonboot wilt huren in Amsterdam voor 1 uur voor 30 personen, dan kost dit 279 euro per uur. Natuurlijk is dit slechts een voorbeeld. Sommigen zullen de salonboot verhuren voor minder geld, anderen voor meer geld, ook afhankelijk van regio tot regio, maar dit is een gemiddelde prijs.

Interesse in de huur van een salonboot?
Heb je inmiddels interesse in de huur van een salonboot, ga dan op het internet op zoek naar aanbieders hiervan. Bekijk daar zeker de prijzen, de voorwaarden en dergelijke en aarzel niet contact op te nemen met de aanbieders bij eventuele verdere vragen.

Meer informatie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *