Een dagje in een bootje varen is een van de leukste buitenactiviteiten. Je hoeft er niet voor kunnen te varen, met een motor is een boot eenvoudig te besturen. Een dagje in een rondvaartbootje met vrienden of familie is een perfect uitje voor verjaardagen, feestjes of als leuke middag uit. Je geniet van het mooie uitzicht terwijl je rustig in de zon vaart met lekker eten en gezelligheid. Kom hieronder meer te weten over het boeken van een boat tour Amserdam.

Rondvaartboten Amsterdam / Boat tour Amsterdam

In Amsterdam kan je als een van de beste rondvaren, want hier vinden we natuurlijk de mooiste grachten van Nederland. De grachten worden druk bevaren dus er is altijd wel wat te beleven. Met een bootje in de grachten kun je letterlijk overal langs en heen varen. Als je

Boat tour Amsterdam
Rondvaart door Amsterdam

onderweg bent naar het centrale station kom je ondertussen langs honderden restaurants en café’s. De grachtenpanden zijn prachtig om te zien, (met geluk in de zon) geniet je vanaf het water van de stad.

In Amsterdam kun je ervoor kiezen je aan te sluiten bij een tour, of zelf een boot naar keuze te huren. Deze variëren van boten voor 5 personen tot boten voor 25 personen. Als je er voor kiest om een tour te nemen, wordt de route en het programma voor je bepaalt. Vaak is zo’n programma gecombineerd met lunch of avondeten in de boot. Als je met weinig personen bent, zit je vaak met andere toeristen in de boot. De prijzen variëren sterk en hangen af per seizoen, over het algemeen zijn de boten die je voor jezelf of jouw groep kunt huren duurder.

Boat tour Amsterdam.

Ook bestaan er ‘hop-on, hop-off’ rondvaarten; je kunt dan zelf kiezen wanneer je op en af stapt, en hoeft alleen te betalen voor de tijd dat je op de boot zat. Op internet zijn veel sites te vinden waar je een rondvaart kunt huren, veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *