Wat is er heerlijker dan een dagje genieten van al het natuurschoon en leuke plaatjes om je heen? Dat kunnen doen vanaf het water bijvoorbeeld. Er is niets rustgevender dan rond worden gevaren over het water. Je voelt dat heerlijk verfrissende briesje alleen al als je er aan denkt. Een dagtocht op een rondvaartboot betekend daarom ook een relaxte dag om van te kunnen genieten. Lees hieronder meer over de dagtochten die er te maken zijn.

Wat zijn nou leuke rondvaarten om te maken? Hier geven wij je paar goede ideeën om je eens in de verdiepen. Houdt er wel rekening mee dat deze dagtochten niet op de een dagelijkse basis worden gemaakt. Kijk van te voren goed naar de beschikbare datums.

 

Dagtochten
Boottochten overdekt in Amsterdam

Welke dagtochten zijn er zoal?

  • Van Amsterdam naar Spakenburg. Deze tocht vertrekt vanuit onze hoofdstad en vaart in de richting van het oude vissersplaatsje Spakenburg. Aan boord wordt je verwend met koffie, thee en een lunch. In de middag kan je aan wal om het vissersdorp te verkennen. Aan het begin van de avond is de boot weer terug in Amsterdam.
  • Startpunt Arnhem. Vanaf dit punt worden er meerdere dagtochten georganiseerd. Dat komt door de perfecte ligging ten opzichte van enkele Hanzesteden en Duitse plaatsen als Düsseldorf. Sommige van deze tochten beginnen of eindigen met een busreis die je haalt of brengt naar een plek in Duitsland. Daar krijg je de kans om even tijd door de brengen in de plaats voordat je weer aan boord gaat.
  • Startpunt Zutphen. Ook Zutphen biedt een uitstekende ligging voor dagtochten. Niet alleen richting onze naaste buren, maar ook naar het noorden van ons eigen landje. Zo is het mogelijk om helemaal richting Urk te varen over het IJsselmeer. Of vaar richting een plaats als Kampen. Deze reizen kunnen ook gedeeltelijk uit een busreis bestaan.
  • Startpunt Deventer. De Hanzestad heeft meerdere aanbieders van dagtochten. Ervaar een trip langs de Hanzesteden, of reis richting Emmerich in Duitsland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *