Lekker varen door Giethoorn!

Lees hier meer over uitjes en acties ->

Als het lekker weer is dan is Giethoorn de place to be. De reden? Het is toch simpelweg fantastisch om door de mooie grachtjes van dit leuke plaatsje te varen. Sinds ik klein ben kom ik hier al en daarom is het er bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader nam mij altijd mee en we hebben hier altijd erg veel leuke momenten gehad. Ik was hier al een tijdje niet meer geweest en pas geleden hoorde ik iemand het erover hebben. Alle fijne herinneringen kwamen meteen weer naar boven en daarom wilde ik er weer naartoe. Ik vertelde dit vervolgens aan mijn vrouw en mijn kinderen. Zij vonden dit ook een erg leuk idee en daarom besloten we om te gaan.

 

[maxbutton id=”1″ ]

 

Varen in Giethoorn zorgt voor een geweldige ervaring!

Giethoorn
Varen in Giethoorn.

Toen ik weer in Giethoorn was kwam ik erachter dat er vrij weinig veranderd was. Dit was natuurlijk erg fijn en daarom voelde het weer net zoals vroeger. Mijn vrouw en kinderen vonden het ook super leuk. Het is een erg romantisch plekje en hier rondvaren is super. De boten zijn erg mooi, de grachten zijn romantisch en alle ingrediënten voor een leuke dag zijn er aanwezig. Mijn kinderen hebben er lekker gezwommen. Dit is namelijk mogelijk, je kunt gewoon uit je boot springen en even afkoelen. Dit is op een warme dag natuurlijk ideaal.

Fijne herinneringen!

Tijdens dit dagje weg in Giethoorn kwamen de fijne herinneringen weer naar boven. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn gezin en ik dit de laatste tijd vaker gedaan hebben. We hebben heerlijke dagen hier gehad en je komt er echt tot rust. De omgeving is erg fijn en de mensen zijn er erg vriendelijk. Altijd als ik in Giethoorn ben heb ik het idee dat ik even lekker op vakantie ben. Ik hoop dat mijn kinderen er net zulke fijne herinneringen aan over houden als dat ik zelf heb. Ik doe er in ieder geval erg hard mijn best voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *