Lees hier verder over de rondvaart en acties ->

Dagje uit met slecht weer?

Een dag erop uit met slecht weer? Er zijn genoeg leuke activiteiten voor dagen waarop het regent. Wat dacht je van een rondvaart? Ga in een overdekte boot door de grachten van een stad en leer door de gids meer over de historie van een stad. Een perfect uitje op een mooie zomerdag, maar ook ideaal voor op een regenachtige dag. Een leuke activiteit voor wanneer je een stad wilt bezoeken op een dag wanneer het regent. Zo zie je toch een groot deel van de stad vanaf de prachtige waterkant. Lees hieronder meer over een dagje uit met slecht weer (Dagje uit slecht weer).

 

[maxbutton id=”1″ ]

 

Dagje uit slecht weer, de leukste steden voor een rondvaart.

Een rondvaarttocht met de boot is een perfect voor een dagje uit met slecht weer. Ga naar een van deze mooie Nederlandse steden en zit droog op de boot en geniet van de rijke historie van de steden.

  • Dagje uit slecht weer
    Boottochten overdekt in Amsterdam

    Amsterdam. Amsterdam is een prachtige stad, zowel met mooi weer als op een regenachtige dag. Combineer je stadsbezoek met winkelen, lekker eten en een mooi boottochtje door de grachten van Amsterdam.

  • Amersfoort. Dit is een oude stad met een prachtig historisch centrum met grachten. Het wordt ook wel eens klein Amsterdam genoemd. Vaar door de grachten met een professionele gids en leer meer over de geschiedenis van deze stad.
  • Den Bosch. Ga een dagje uit in het zuiden. Met weer of geen weer is Den Bosch vanaf het water een prachtig gezicht. – Utrecht. Ook in Utrecht kun je door het prachtige stadscentrum varen met een boottocht. Vaar langs de restaurants en cafés langs het water en zie de Dom vanaf de waterkant.

Weer of geen weer, een rondvaarttocht is een perfecte activiteit voor een dagje uit met slecht weer. Je zit droog in de boot en kunt genieten van een stad vanaf de waterkant. Leuk voor een gezellig dagje uit met z’n tweeën of een dagje uit met een grote groep. Het is een activiteit waar je iedereen op zo’n dag veel plezier mee doet. Reserveer tijdig en geniet van een prachtige boottocht en leer de Nederlandse steden vanuit een nieuw perspectief kennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *