Amsterdam Lovers Canal Cruises

Heb je nu altijd al eens Nederland op zijn meest romantisch willen beleven? Boek dan eens een Lovers rondvaart over een van de prachtige grachten die Nederland bezit. Er is genoeg keuze, lees verder voor een aantal ideeën! Bekijk hieronder meer over Lovers Amsterdam.

Amsterdam Lovers Canal Cruises

Onze mooie Nederlandse hoofdstad is natuurlijk bij uitstek geschikt om een mooie rondvaart te maken, gezien zijn grote hoeveelheid grachten, die zelfs een plaats hebben op de UNESCO Werelderfgoedlijst! Samen met z’n tweetjes romantisch over het mooie water varen, vaak onder het genot van een hapje en drankje, het is nooit makkelijker geweest. De rondvaarten duren vaak 1 tot 2 uur en zijn naast overdag ook ’s avonds mogelijk, wanneer Amsterdam nóg mooier is met alle sprankelende lichtjes.

Romantischer wordt het niet!

Lovers rondvaart
Rondvaarten door de Amsterdamse grachten.

Als je zeker wilt weten dat het een memorabele avond wordt voor jou en je partner, kun je ook kiezen voor een ‘candlelight cruise’ welke ook wordt aangeboden door rederij Lovers in Amsterdam. Bij deze cruise spat de romantiek er vanaf, met een lekker wijntje erbij en wat versnaperingen zoals een kaasproeverij. Je kunt zelfs onbeperkt wijn, bier en frisdrank bestellen! Samen kunnen jullie Amsterdam nog beter leren kennen, door middel van een audiotour, beschikbaar in wel 19 talen! Ook geschikt dus voor een partner die de Nederlandse taal nog niet helemaal beheerst.

Liever wat meer zelf ondernemen?

Als jij en je partner liever zelf wat meer vrijheid willen in wat jullie bekijken is het ook mogelijk om te gaan voor een ‘Hop On Hop Off’ ticket. Hierbij heb je 24 of 48 uur de mogelijkheid om mee te varen op een van de cruise-boten en aan en van boord te gaan wanneer je dit zelf wilt. Ideaal als je sommige toeristische trekpleisters nog even wat nader wilt bekijken!

In conclusie, met Lovers Rondvaarten is er voor ieder wat wils, en een boottocht hiermee staat garant voor een geweldige dag of avond!

Lovers rondvaart Amsterdam.

Rondvaart Amsterdam met geliefde
Mijn vriend en de vriend van mijn beste vriendin kunnen het goed met elkaar vinden. Op mijn initiatief besloten we een rondvaart door Amsterdam voor lovers te maken. De beste vriendin en haar vriend zijn nog maar kort samen. De rondvaart leek mijn lief en mij een goede manier om elkaar beter te leren kennen. De locatie werd Amsterdam omdat we daar redelijk ver vandaan wonen. Het liefst ontdekken wij meer over plaatsen waar we weinig komen. Ook trekken we daar een hele dag voor uit zodat we een eind kunnen reizen. Een rondtocht per boot zien we als een handige combinatie. Terwijl wij rustig aan boord zitten, krijgen we tegelijkertijd wat mee van de omgeving.

Na een gezamenlijke lunch stapten wij met z´n vieren aan boord voor een lovers rondvaart Amsterdam. Het was warm weer en we kregen er een vakantiegevoel van. Bij aankomst in de stad zagen we al enkele bootjes voorbij varen. Daarna voelde het bijzonder om zelf op één van de bankjes te zitten. Gelukkig hadden we alle ruimte op het schip. Eenmaal opgestapt troffen we geen lange banken met beperkte beenruimte aan. We konden met z´n vieren rond een twijfel zitten. Natuurlijk deden we de tocht met een ander stel, maar ik vond de romantiek toenemen doordat we tegenover elkaar konden zitten.

Zelf heb ik geen boot in bezit, dus het kriebelde toen ik na maanden weer een bootmotor hoorde starten. Onderweg genoten we van het prachtige Amsterdam met zijn rijke historie. Geschiedenis sprak me als jong schoolkind al aan. De rondvaartboot passeerde het Anne Frank Huis, de Westerkerk en het IJ met schepen uit de tijd van de VOC. Het was bijna te veel om op te noemen. Tijdens een wandeling door te stad krijg je minder mee dan per boot! Tot slot geef ik de volgende toeristen in Amsterdam nog een tip. Je kunt het beste met het openbaar vervoer gaan vanwege de hoge parkeerkosten. Een lovers rondvaart Amsterdam is in mijn ogen ook een origineel cadeau om op Valentijnsdag aan je geliefde te schenken. Het zal nog lang in je herinnering blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *