Riviercruise Nederland

Lees hier meer over riviercruises in Nederland ->

Geniet van een riviercruise door Nederland.
In ons kleine landje hebben we veel te maken met water. Er stromen een aantal grote rivieren door ons land heen. Deze zijn dan ook bij uitstek geschikt om een riviercruise door Nederland over te maken. In de dagen aan boord doe je verschillende steden en dorpen aan die aan de oever van de rivieren liggen. Het is op en top Nederland ontdekken op een hele relaxte manier. Daarnaast zijn de cruiseboten vaak van de nodige luxe voorzien. Ook aan boord hoef jij je geen moment te vervelen. Lees hieronder meer over een riviercruise Nederland.

 

Lees hier meer over de boottochten ->

 

Riviercruise Nederland.

Riviercruise Nederland
Mooie rondvaart door de grachten van Amsterdam.

Er zijn meerdere aanbieders die je meenemen op riviercruises door Nederland. Ook zijn er verschillende meerdaagse tochten beschikbaar. Hier volgen een aantal voorbeelden van de mogelijkheden die beschikbaar zijn zodat je alvast ideeën op kan doen.

  • De Hanzestedencruise. Op deze 6-daagse cruise doe je een aantal Hanzesteden aan. De boot vertrekt vanuit Arnhem en maakt een rondje via Utrecht en Lelystad. Vervolgens keer je weer terug via Deventer, Zutphen en Doesburg. In de tussentijd worden er ook nog andere plaatsen bezocht. Vaak zijn de prijzen geldig voor volpension. Je betaald alleen nog voor de extra drankjes en maaltijden die je tussendoor nuttigt.
  • Hollandse steden cruise. Hierbij vaar je onder andere in een paar dagen over het IJsselmeer. De cruise heeft een lengte van 4 of 5 dagen en Lelystad is het startpunt van de reis. Er worden steden als Haarlem en Leeuwarden bezocht. Wel zit er een verschil in de route van 4 of 5 dagen. Je kan dus kiezen waar jij het liefst naar toe zou willen reizen.
  • Culinaire riviercruise. Tijdens deze cruise word je in 4 dagen tijd meegenomen vanaf Arnhem naar Haarlem, Zaandam en Rotterdam. Bij deze reis ligt de nadruk op lekker eten en drinken. Zo zijn er proeverijen van wijnen aan boord en worden uit uitgebreide menu’s geserveerd. Een geschikte rivierencruise door Nederland voor de echte levensgenieter.

Meer informatie over de riviercruises:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *