Rondvaart Harderwijk

Lees hier verder over boottochten in Harderwijk ->

Maak een rondvaart bij Harderwijk.
Door zijn ligging is Harderwijk het perfecte uitgangspunt van rondvaarten. Het ligt namelijk aan het Veluwemeer en het Wolderwijd. Het is daarom ook niet zo gek dat hier meerdere rondvaarten worden georganiseerd. Stap daarom ook eens op een echte Harderwijker botter en laat je verassen door de omgeving. Zowel korte als lange rondvaarten bij Harderwijk zijn hier mee te maken. Lees hieronder meer over een rondvaart in Harderwijk (Rondvaart Harderwijk).

 

[maxbutton id=”2″ ]

 

Rondvaart Harderwijk.

Een botter is een authentieke boot uit de streek van Harderwijk. Er zijn verschillende types beschikbaar die zo elk hun eigen voordelen hebben. Doordat ze gemaakt zijn van hout geven ze een speciale sfeer af die juist zo leuk is voor een dagje uit. Om alvast wat inspiratie op te doen, hebben we al wat ideeën voor je op een rijtje gezet.

Boottocht Harderwijk.

  • Voor een aantal uur kan de schipper jullie meenemen naar een nabijgelegen eilandje. Daar kan er worden voorzien van een complete barbecue om de honger even te stillen. Terwijl er met de boot gevaren wordt, zullen er verschillende spellen plaats vinden. En wie weet mag je zelf ook nog aan het roer staan.
  • In een tocht van meer dan 7 uur kan er een bezoek worden gebracht aan het nabijgelegen Elburg. Van te voren word je ontvangen met koffie en thee waarna de tocht echt gaat beginnen. In Elbrug kan je zelf even van je vrije tijd genieten, om vervolgens weer terug te varen.
  • Liever een rondvaart door Harderwijk combineren met een culturele wandeling? Zelfs dat behoort tot de mogelijkheden. De stadsgids verteld maar al te graag over de oude veste. Na bij terugkomst te hebben genoten van een hapje en een drankje, kan de botter worden betreden om nu het geheel eens van het water te gaan aanschouwen.
  • Opzoek naar een leuk uitje voor een grotere groep? Misschien is een bottervaren wedstrijd wel een goed idee. Al zeilend gaan jullie naar het doel van bestemming, namelijk het eilandje waar er een barbecue geregeld wordt. Zeker goed voor een dag vullend programma en plezier voor jong en oud.

 

[maxbutton id=”1″ ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *